Fastigheter

 

 

Vi äger de fastigheter vi använder oss av i vår verksamhet och har även gjort omfattade riktade anpassningar efter behov. Vi har löpande renoverat för att trivas bättre, men även för att miljöeffektivisera och spara medel.

 

Lövbergavägen 24 i Strömsund har Taxiverksamheten haft sin bas fram till våren 2012. Fastigheten uppfördes först som bensinstation och blev sedan även bilverkstad som efter hand utökades med nybilsförsäljning.

Idag är fastigheten anpassad med garage, tvätt och stora uppställningsplatser för bilar. Kontor och kök med uppehållsrum för personal.

 

Odenplan 1 i Strömsund har bussverksamheten haftsin bas sedan slutet av 90-talet. Fastigheten uppfördes först för betongindustrin och det var här SCF Betongelement började sin bana i Strömsund. Därefter bedrevs verkstad för skogs- och jordbruksmaskiner.

Idag är fastigheten anpassad för våra behov både för taxi- & bussverksamheten och har en stor verkstad och gott om uppställningsplatser för våra fordon, relaxavdelning. uppehållsrum och kontor för vår personal.

Här hyrs även andra företag in och erbjuds därmed för sin verksamhet anpassade lokaler. Två bostadslägenheter på övre plan och en på nedre plan finns sedan 2000.

 

Järnvägsgatan 29 har vi det gamla "postdiligens-garaget" anpassat för en butik med verkstad, kontor och lager för en rad andra företagare. Här hyres all yta ut.

 

 

 

Just nu hyresledigt:

Ca. 171 m2 verkstads / butikslokal + biyta på ca 63 m2 i källarplan.

Järnvägsgatan 29 (f.d Motor & Marintjänst)

 

Snart hyresledigt:

För närvarande finns inget ledigt

 

 

 

 

 

Webdesign MST Consulting.

 

 

Copyright 2009 ~ All rights reserved ~ Taxi Strömsund AB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyheter

 

Pistmaskin

2014-12-01 köper vi en pistmaskin. Det kan verka vara en udda investering. Men maskinen är utrustad med 9 passagerarplatser och kan därmed utföra persontransporter.

Huvudsakliga syftet är att på entreprenad utföra ledpreparering för Strömsunds snöskoterklubbs räkning.

Maskinen hyrs även ut. Fr.o.m med vecka 10 - vecka 18 2015 hyrs den av Blåsjöns Fjällanläggning för transport av skidåkare p.g.a att en av liftarna havererat.  

 

Företagsförvärv

2014-05-01 köper vi Backeryds Buss i Östersund. Ett anrikt företag som grundades 1984 av Carl-Erik Backeryd. Företaget utför renodlad beställningstrafik och har 2 bussar i fordonsflottan, varav en är en buddeldäckare.

Med detta förvärv ingår vi numera i Centrala Bussreseproffsen

 

Flytt »

20120501 Efter 27 år på Lövbergavägen 24 flyttar vi till den nyrenoverade anläggningen på Näsvägen 18 vi förvärvade i samband med övertagandet av Engströms Buss. Klicka här för att få se en karta Välkommen att besöka oss.

 

Fusion »
20101101 Strömsunds Taxi & Bensin AB och Engströms Buss AB blir ett bolag och byter samtidigt namn till Taxi Strömsund AB.

 

Limousineservice »
20091201 Strömsunds Taxi & Bensin AB startar Limousineservice i Åre.

 

Utökar »
20081101 Strömsunds Taxi & Bensin AB köper Engströms Buss AB.

 

En ägare »
20060901 En ägare på Strömsunds Taxi & Bensin AB.

 

Beslut ägarstruktur »
20050815 Aktieägare beslutar om ny ägarstruktur för Strömsunds Taxi & Bensin AB.

 

 

 

Info

info[at]taxistromsund.se

När du behöver det bästa för person- och budtrafik